marți, 17 noiembrie 2009

Ultimul Maxim

Ma numesc Lucia Maxim, sunt copil singur la parinti si cu familie divortata. Nu ma deranjeaza asta m-a facut mai puternica, singurul regret pe care il am este ca numele asta al meu de familie "Maxim" care mereu mi-a dat baiat de cap, dar si satisfacti o sa se piarda.

Pe mama nu o mai cheama Maxim de mult, si-a luat numele de fata dupa divortul de cand eu aveam cam 3-4 ani.

Pe tata il cheama Maxim, dar nu are de gand sa mai faca vreun copil si se asteapta ca eu sa duc numele mai departe. Mi-as dori, dar nu cred ca o sa reusesc.

Ultimul urmas al lui Maxim al lui Nierla (asa le ziceau celor din familia mea in comuna Arbore din Suceava), apropiat de mine, e bunicul meu, cel care mi-a insuflat iubirea pentru acest nume.

In curand acest nume o sa se piarda, astia ai lui Nierla ne vom pierde din cauza unor nasterilor de fete.

Desi, este o onoare ca ma numesc Maxim, chiar e imi place numele asta la nebunie si mi se pare ca se potriveste ca o manusa, voi fi ultima cu numele asta. Si asta se va schimba cand si daca ma voi casatori.

Pana atunci sunt un Maxim si sunt mandra de asta. end of post

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere