marți, 9 iunie 2009

Scot la vanzare idei, ganduri



Scot la vanzare idei, ganduri pierdute, uitate, nou-nascute, de orice fel. Le scot la vanzare poate reusesc si ele sa aiba o viata mai buna decat mine. Vand idei bune si pline de sperante celor dorniti de cunostinte diferite. M-am saturat de viata asta grea si dureroasa, poate ele vor avea una mai buna. Le scot la vanzare pentru toti, exact cum isi vand batrani hainele pe care nu le mai poarta sau orice gasesc prin casa pe asfalt in piata, cu speranta ca cineva se va bucura de ele mai mult decat ei si ca pot gasi bani de medicamente. Sistem infect te urasc, urasc viata asta de aici, mi-e rusine, mila, groaza de ce va urma. va fi rau sau mai rau. Nu mai sunt optimista, optimismul mi-a murit azi!

Sufar de lipsa de timp, de lipsa de activitati, de lipsa de vointa, dorinta de orice, de singuratate uneori. Sufar alaturi de alti care sufera din orice motiv.

Vand idei bune pentru politicienii care sunt ingropati in bani si continua sa sape pentru mai mult. Idei de renastere pentru ei, poporul asta, pentru mine si ceilalti ca mine. Vand idei si ganduri bune pentru ca altceva nu mi-a mai ramas decat sa ma prostituez intelectual. Lipsa de bani si aglomeratia de idei ma imping la asta.

Imi vand mintea si cunostiintele oricarui care vrea sa ma asculte si vrea sa ma ajute sau vrea sa contemple din alta perspectiva aceasta "minunata" viata. Sunt saturala de ignoranti care nu stiu cu cat se vinde painea la colt si de cei care sunt atat de narcisisti incat nu vad pe cei de langa ei, din cauza la telefoanele bengoase pe care le scot peste tot si de hainele de firma de pe ei.

Treziti-va idiotilor!!! Sunt langa voi mii de oameni care nu au cu ce sa se imbrace sau mai rau, nu au ce sa manance. Bucurati-va ignorantilor!! Voua nu va pasa in ce directie mergem si de ce ne este asa de "bine".

Inchei in acelasi spirit. Scot la vanzare tuturor celor interesati, idei, ganduri. Pret negociabil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu